Leverandører

Leverandører

Her er våre hovedleverandører, i tillegg til disse jobber vi med mange andre for å gi våre kunder den beste løsningen

Fremtidsrettet og frittstående

Instell bruker mye tid og ressurser, for å kunne tilby de rette produkter og systemer til det norske markedet. Vi jobber sammen med våre produsenter for å finne de rette løsningene for dine ønsker og behov.

Klikke på leverandørnavn for informasjon

JUNG har siden starten på 1900 tallet vært en av de ledende produsenter innen installasjonsmateriell til elektrobransjen. De har også i en årrekke jobbet tett med arkitekter og designere for å kunne presentere utallige kombinasjoner av brytere, stikkontakter osv i spennende design i stål, glass, aluminium med mer. De har også i nyere tid blitt en av de mest komplette leverandørene av totalløsninger til «intelligente» bygg og boliger.

Ønsker du mer informasjon om JUNG, se deres hjemmeside: JUNG 

Theben er en av våre KNX levandører. De har spennende produkter med fokus på aktorer og bevegelsedetektorer.

Ønsker du mere informasjon om Theben, se deres hjemmeside:  THEBEN

Elan har lenge vært kjent som ledende produsent av multirom lyd og bilde underholdningssystemer, Elan er i dag ledende produsent av IP baserte underholdnings og kontrollsystemer. Systemene kan være fra ett roms løsninger til komplette løsninger for hele hjemmet.

Elan er en del av selskapet Nortek Security & Control som også leverer merkevarer som Niles og Xantech til custom install bransjen.

Ønsker du mere informasjon om ELAN, se deres hjemmeside: ELAN

Proficient leverer ett komplett spekter av innendørs og utendørs høyttalere som blander high fidelity med høye arkitektoniske standarder, 

Profivient er en del av selskapet Nortek Security & Control som også leverer merkevarer som Elan og Xantech til custom install bransjen.

Ønsker du mere informasjon om Proficient, se deres hjemmeside: PROFICIENT 

Intesis tilbyr de mest avanserte kommunikasjonsgateway-løsningene for forskjellige systemintegrasjoner. Få alle enhetene dine tilkoblet uansett protokoll eller nettverksteknologi. Vi er partnere for Intesis KNX produkter.

Ønsker du mere informasjon om Intesis, se deres hjemmeside: Intesis

Divus er et globalt selskap som tilbyr touch-paneler og komplette løsninger for hjem og bygningsautomasjon. De leverer touchpanel med Android som operativ system, samt andre PCèr for innbygning i vegg. De har KNX server som gjør livet ditt enklere, siden bygget tenker for deg.

Ønsker du mere informasjon om Divus, se deres hjemmeside: DIVUS