Bolig & hytte

Gir økt komfort og sikrer fremtiden for hjemmet ditt
Flere og flere ser nytten av å installere KNX smarthus-løsninger som alternativ til tradisjonelle elektroinstallasjoner. Dette var lenge forbeholdt de med god råd, men med nye, gode økonomiske løsninger, er nå KNX vanlig for "hvermannsens" byggebudsjett.

Smarthus løsninger

Med KNX smarthus styrer du lys, varme, solskjerming og lyd fra samme "bryter".

Les om smarthus her

Les mer om smarthus og last ned vår brosjyre her: Smarthus

Fra JUNG tilbyr vi et av markedets bredeste sortiment av installasjonsmateriell.

Hvitt, stål, aluminium, antrasitt, krom, gull og glass kombineres i standard, klassiske og moderne designserier. De samme seriene finner du også i KNX og det trådløse styresystemet eNet.

Se brosjyre for mer informasjon:
BROSJYRE

Vi leverer løsninger for lyd og bilde i alle rom, ideen er og kunne tilby løsninger hvor man ønsker og fordele lyd og bilde rundt i de rom man ønsker.

Man kan da velge og høre eller se på forskjellige kilder i hvert enkelt rom, volum stilles også i hvert enkelt rom, dette er ment som et enkelt system, i stue der man ønsker høy kvalitets lyd eller surround lyd bruker man egne stereoanlegg, lydkildene her kobles til systemets sentral og fordeles rundt til andre rom. Høyttalere leveres i forskjellig varianter, montert innfelt i tak eller vegg eller utenpåliggende der det er ønskelig.

Se brosjyre for mer informasjon:
BROSJYRE

eNet er et trådløst system fra den tyske kvalitetsprodusenten JUNG.

Det at systemet er trådløst, innebærer en toppmoderne smarthusteknologi som kan installeres raskt, enkelt – og derfor rimelig. eNet er like fullkomment for utvidelse og oppgradering av eksisterende installasjoner som for nye. Smarthus er behovsstyring med borte/hjemme – natt/stå opp-funksjoner, og kan styres via egen app. eNet passer i anerkjente kombinasjonsplater, og kan i tillegg leveres i alle designvalg fra JUNG.

Se brosjyre for mer informasjon om eNet:
BROSJYRE

jung-enet
ELAN

Full kontroll

Har du noen gang lurt på om det er mulig å styre lys, musikk, persienner og til og med temperatur – fra sofakroken? Eller hva med fra hvor som helst i verden? Kombinasjonen KNX og ELAN gjør dette mulig.

  • Produktspekteret er utviklet for å gi deg mer bekvemmelighet, komfort og en bedre følelse enn du trodde var mulig!
  • Kan tilpasses for å passe din livsstil, dine tanker og tekniske løsninger.
  • Varierer fra enkel romstyring til full multiromsløsning.

Og best av alt – enten du beveger deg rundt i rommet eller rundt om i verden – systemet er like lett å bruke, takket være sin gjenkjennelige betjening. Uansett hvilket grensesnitt du berører, vil det føles som du er hjemme.

En smart mulighet; Enkel installasjon - Enkelt å utvide

Med LUXORliving økes komforten og fleksibiliteten i hjemmet. Man får en hyggelig stemning med lyssettinger som skaper den riktige atmosfæren til enhver sammenheng. Varmen reguleres automatisk og solskjermingen styres enkelt.
LUXORliving kan også ved behov oppgraderes til KNX senere

Se brosjyre for mer informasjon:
BROSJYRE

kontakt-oss

Kontakt oss

Ønsker du kontakt med oss?

Vi prøver å besvare din henvendelse så raskt som mulig