Instell er medlem av følgende aktører

Instell og våre Partnere

Instell’s forpliktelser til våre partnere viser selskapets dedikasjon til bærekraft, innovasjon og høy standard i sine tjenester, og sikrer at vi kan tilby pålitelige og effektive løsninger til våre kunder.

StartBANK:
Instell er stolt medlem av StartBANK, et leverandørregister som støtter seriøse aktører i bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom. StartBANK sikrer rettferdige og sikre valg av leverandører, og åpner for nye forretningsmuligheter.

IEE (Interessegruppen for energieffektivisering):
IEE fokuserer på å bygge kompetanse for energieffektivisering. De tilbyr kurs og aktiviteter som kvalifiserer til Energirådgiver, og fremmer lønnsom energieffektivisering for både samfunn og kunder.

Integra:
Som medlem av Integra, en del av Nelfo, jobber Instell for å forbedre rammebetingelsene for tekniske systemintegratorer. Integra fremmer høyteknologiske løsninger som øker effektiviteten og sikkerheten i samfunnet. De legger også til rette for videre vekst i autmatiseringsbransjen sammen med alle sine medlemmer.

KNX Association:
Instell er en aktiv deltaker i KNX Norge, som promoterer KNX-standarden i produkter og prosjekter. Selskapet er også sertifisert som kurssenter og har flere KNX-sertifiserte programmerere. Instell er en stolt KNX partner!

Grønt Punkt:
Grønt Punkt Norge administrerer produsentansvar for emballasje, og sikrer at emballasje blir gjenvunnet. Instell er med på å ta et viktig samfunnsansvar ved å bidra til gjenvinning av kildesortert emballasje.

RENAS:
Som medlem av RENAS, det ledende EE-returselskapet i Norge, bidrar Instell til ansvarlig håndtering av EE-avfall. RENAS ivaretar produsentansvaret for tusenvis av produsenter og importører.

Les mer her! PDF